Badminton & Squash racket bespannen

Bespannen van badminton en squash rackets is onderdeel van het certificaat voor ERSA Pro stringer.

Net als bij tennisrackets gelden voor squash en badminton gelijke regels:

Een optimaal bespannen squash of badminton racket biedt voelbare en aantoonbare voordelen:

• Voorkomen van blessures.
• Meer elasticiteit
• Meer power of controle (afhankelijk hardheid van bespanning)
• Meer spelplezier

Vele recreatieve en een groot aantal topspelers heb ik mogen adviseren en hun rackets bespannen. Elk jaar bespan ik op de belangrijkste badminton toernooien in  Nederland. Ook dit jaar ben ik weer bespanner op Yonex Dutch Open in Almere! Nederland staat bij de de top 40 spelers van de wereld (Mark Caljouw) en in de top 100 speelsters van de wereld (Soraya de Visch Eijbergen).

Het bespannen van badminton rackets is ook een vak apart, gezien de vorm van de frames van de rackets. Het is een specialiteit waarin ik mij graag onderscheidt. Je racket wordt door mij op professionele elektronische bespanmachines bespannen. Gebruik makend van kwaliteits-snaren van alle topmerken. 

Waarom badminton of squash racket laten bespannen?

Door intensief gebruik of wanneer je snaar er langer inzit dan een jaar, loopt de kwaliteit terug. Daarom is het noodzakelijk om je bespanning regelmatig te vernieuwen.
Een standaard is: het aantal keer per week spelen is het aantal keer per jaar een nieuwe bespanning! Maar altijd minimaal 1x per jaar!

Hoe werkt Edwins bespanservice?

In onderling overleg bepalen we de soort bespanning en aantal kilo’s waarmee je racket bespannen wordt zodat jij zeker bent dat je nieuwe bespanning goed bij jouw spel past.

Deze gegevens worden bijgehouden in ons bestand, zodat je altijd de voor jouw beste bespanning krijgt of we deze aan kunnen passen voor de volgende bespanning.

Jouw badminton of squashracket laten bespannen?
Bespanning altijd binnen 24 uur klaar, of maak een "klaar terwijl je wacht" afspraak!

Diverse inlever en ophaalpunten in Amsterdam en Zaanstad

Bel Edwin: 06-44200673

.